Név:

Típus:
Vármegye:
Keresőszó:

Város:


Viki Vendégház - Szilvásvárad (Heves)


Weboldal: : www.vikivendeghaz.hu/
Cím: 3348 Szilvásvárad, Dózsa György utca 45
Telefon: 30/905-9257, 70/410-8284
Fax: -
Email: vikivendeghaz@gmail.com
GPS: -

A modern vendégház Szilvásváradon, a Bükki Nemzeti Park szélén helyezkedik el. A Viki Vendégház minden szobájában ingyenes WiFi áll rendelkezésre.

Minden stílusos szállásegység kábel-TV-vel és saját, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik. Néhányhoz (infra és finn) szauna és dézsa is tartozik.

A kertben grillezési lehetőség és terasz kínál kellemes kikapcsolódást. A vendégek kényelmét felár ellenében élelmiszer házhoz szállítás is szolgálja. A vendégek használhatják a teljesen felszerelt közös konyhát. A szálláshelyen privát parkolási lehetőség is rendelkezésre áll.

Vendégeink elfogulatlan értékelései alapján ez Szilvásvárad egyik legkedveltebb része.

Szilvásvárad község Heves megye Bélapátfalvai járásában, a Bükk lábánál, a hegységtől északnyugatra, a tenger szintje felett mintegy 345 méteren, völgyekben és dombokon elnyúló festői fekvésű falu. Az egyedülálló természeti adottságokkal rendelkező táj kristálytiszta levegőt, madárdalt és élvezetes kirándulásokat kínál az idelátogatóknak. A romantikus hangulatú táj egyben tájvédelmi körzet is.

A vidék nevezetessége a Szalajka-patak mésztufa gátakon 17 m magasról aláhulló Fátyol-vízesése. A táj varázsa hosszú kirándulásokra és kalandokra csábít, nem csoda hát, hogy Szilvásvárad hazánk egyik legkedveltebb és legszebb túrahelye.

E megkapó természeti környezetbe várunk mindenkit, aki szereti a természetet, csendet, madáréneket, tiszta levegőt és a festői környezetben tett sétákat. Vendégházunk a falu központjában, a Szalajka-völgy kapujában található. A természet közvetlen közelsége, a városoktól távoli vidéki hangulat nem zárja ki a komfortot vendégeink életéből: házunk kiváló felszereltséggel szolgálják a zavartalan pihenést – kényelmi kompromisszumok nélkül.
Ha szereti a kirándulásokat, a különleges gasztronómiai élményt nyújtó őshonos pisztrángokat, a számtalan program lehetőséget, látnivalót és nevezetességet vagy csak csendre és a természet közelségére vágyik, tiszteljen meg minket azzal, hogy mi gondoskodhassunk pihenéséről, szabadságáról. Kisgyermekes családok, kikapcsolódni vágyó baráti társaságok, vállalati közösségek – tőlünk még senki sem távozott csalódva.

A Budapesttől mintegy kétórányi autóútra (164 km), Egertől 28 km-re található kis falucska nemcsak a Bükk-hegység ékességeként ismert: a helyiek vendégszeretete messze földre elvitte már a település hírét, s mindenki, aki járt már itt, visszatér hozzánk.
Ki érezheti itt jól magát?
aki Eger vonzáskörzetében olyan szállást keres, ahonnan könnyen elérhetőek a megyeszékhely kulturális programjai, nevezetességei
aki egy kis csendre vágyik, de mégis olyan helyet keres, melynek környékén számos látnivaló, program, szórakozási lehetőség várja
akit elragad a környék természetes szépsége és a vendégházból nyíló egyedülálló panoráma
aki egy meghitt helyet keres
akik megfizethető áron igényes szállást keresnek.

Várjuk Kedves Vendégeinket!