Név:

Típus:
Vármegye:
Keresőszó:

Város:


Johanna Apartmanok - Gárdony (Fejér)


Weboldal: : www.apartmanjohanna.hu
Facebook: www.facebook.com/johannaapartmanokgardony/
Cím: 2483 Gárdony XIII.utca 65
Telefon: 06 30 452 78 29
Fax: -
Email: johannaapartmanokgardony@gmail.com
GPS: -

Johanna Villa:
Az apartman méreteiből fakadóan kitűnően alkalmas nagy családok, nagyobb baráti közösségek, sportegyesületek, osztálykirándulások céljából érkező társaságok fogadására.
A Villa összesen 20 fő befogadására alkalmas, melyből a földszinten 2 darab 2 fős, az első emeleten 4 db 2 fős szoba található, míg a tetőtérben 8 ágy került elhelyezésre.

A szállás cirkófűtéses. Az épületben a nagy létszám kényelme érdekében két fürdőszoba található, az egyik fürdőkáddal a másik pedig zuhanyzóval felszerelt. A konyhában minden szükséges eszköz megtalálgató és a teljes kikapcsolódást elősegítve mosogatógép és mosógép is a vendégek rendelkezésére áll. A házban két étkező került kialakításra, egy a földszinten és egy az első emeleten, ezenkívül pedig WIFI kapcsolatot is biztosítunk.

Az udvaron több autónak is biztosított a kocsibeálló, de a ház előtt is lehetséges a parkolás. A kertben kérésre ping-pong asztalt is rendelkezésre bocsátunk, illetve kialakításra került bográcsozási és grillezési lehetőség is.

Kényelmes Johanna leírása:
Kényelmes Johanna
Egy szoba + nappalis összközműves családias hangulatú nyaraló várja pihenni vágyóit. Összesen 4 fő befogadására alkalmas csendes környezetben megtalálható ház kiválóan megfelel baráti párok, kisebb családok, kutyások fogadására.

A házban fürdőkádas, mosógéppel felszerelt fürdőszoba, a konyhában gáztűzhely, mikró, fagyasztós hűtőszekrény is megtalálható. A házban wifi kapcsolat áll rendelkezésre. A kertben van lehetőség sütögetésre, a kocsibeállás is biztosított és akár sátor helyek felállítására is van lehetőség.

Az apartman kerti egysége idén a gyerekek számára több játszóeszközzel is kiegészül majd, melyről mindenképpen bővebb tájékoztatást nyújtunk majd!

Faház I. leírása:
Faház 1
A kiadó faház Gárdony közkedvelt, csendes üdülőövezeti részén található!

A faház felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik, mely maximum 2 személynek nyújt kényelmes pihenési lehetőséget. A faház kiválóan alkalmasak párok, horgászok, kutyával rendelkezők részére.

A faház kertjében kiépített bográcsozási lehetőség biztosított és sátor felállítására is van lehetőség.

Faház II. leírása:

Faház 2
A kiadó faház Gárdony közkedvelt, csendes üdülőövezeti részén található!

A faház felszerelt konyhával, zuhanyzós fürdőszobával rendelkezik és 2+2 fő számára nyújt kényelmes pihenési lehetőséget. A faház kiválóan alkalmas kisebb családok részére, horgászoknak, kutyával rendelkezőknek.

A faházakhoz óriási kert kapcsolat biztosított, kialakított bográcsozási lehetőséggel. A kertben sátor felállítására is van lehetőség.

Árak:
Díjak megtekinthetők a honlapunkon

Köszönettel, Johanna Apartmanok