Név:

Típus:
Megye:
Keresőszó:

Város:


MÓRÉ APARTMAN - Hajdúszoboszló (Hajdú-Bihar)


Weboldal: :
Cím: 4200 Hajdúszoboszló, Rezeda utca 2,
Telefon: 06-52-272-184, 06-30-318-1001
Fax: -
Email:
GPS: -

Hajdúszoboszló üdülőövezetben,2db 2 ágyas szoba, fürdőszoba, felszerelt konyha, hűtőgép, színes TV és erkély tartozik a szobákhoz, a teraszon hintaágy,udvaron grillezési lehetőség, zaj, füst és por mentes övezet,parkolás az udvaron 4 autó számára.

Helyfoglalás telefonos egyeztetéssel.A következő telefonszámokon érdeklődhet:06-52-272-184, 06-30-318-1001

A Város Fürdőparkja ma Európa legnagyobb üdülője, stranddal, uszodával, aquaparkkal és élményparkkal ellátva.
A belváros sétálóutcája lenyűgöző. Legszebb épülete a Kálvin-téri Református templom. Vele szemben a Római Katolikus Templom található. A Fazekas Ház is egyik dísze a belvárosnak, egy nagyon szépen rendbe hozott nádfedeles építmény. A Bocskai Múzeum a Bocskai utcában helyezkedik el. Itt Cseh Gusztáv és Szombati László művészi öröksége látható.

Ma is ez a gyógyvíz tartja életben a várost és fejlődik folyamatosan idegenforgalma. A rengeteg termálvízzel eleinte nem is nagyon tudtak mit kezdeni. Később elhatározták, hogy fürdőt építenek az érkező vendégeknek. Ma már Hajdúszoboszló nemzetközileg is elismert gyógyhely, ahol számtalan egyéb gyógyászati ellátás is igénybe vehető. A fittness és a wellness szolgáltatások köre napról napra szélesedik, hiszen a helyiek felismerték az erre irányuló igényeket is. A hajdúszoboszlói gyógyvíznek igen egyedi ásványi anyag tartalma és nyomelem tartalma van, amely mind a megelőzésben mind a gyógyításban egyedülálló eredmények felmutatására képes.

OTP SZÉP kártya elfogadóhely!
Szállásfoglalásaikat telefonon fogadjuk minden hívást visszaigazolunk!Köszönjük!
Nincs meghatározott vendégéjszaka szám a ház akár 1 éjszakára is kiadó!