Név:

Típus:
Vármegye:
Keresőszó:

Város:


Legénd Üdülőfalu - Legénd (Nógrád)


Weboldal: : udulofalu.hu/page.php?6
Facebook: www.facebook.com/molecatenpark.legendestate/
Cím: 2619 Legénd, Káldy tanya
Telefon: +36 - 35 381 130 +36 - 20 277 3364
Fax: -
Email: info@udulofalu.hu
GPS: -

Legénd Üdülőfalu

Legénd Üdülőfalu egy húsz házból álló létesítmény, mely egy gondosan kialakított és ápolt területen fekszik, a Cserhát szelíd lankái által védetten, mintegy megbújva a kíváncsi szemek elől. Ez az üdülőfalu Legénd központjától pár száz méterre fekszik, mely egy 500 lelkes kis település, amely szerencsésen meg tudta őrizni egyszerűségét, és helyzete révén átmenő forgalomtól is mentes. A házak építésekor a helyi hagyományokat ötvözték a modern kor igényeivel, így születtek meg a tájba illő, minden komforttal felszerelt, kényelmes üdülőházak, melyekben minden megtalálható, ami a gondtalan és nyugodt pihenéshez szükséges.
Két kültéri medence, gyermekjátszótér és egy hangulatos teraszos kis büfé járul hozzá a kellemes időtöltéshez azok számára, akik nem barangolással töltik idejüket a környéken, vagy a jelölt sétautakon. Mindenki számára elérhető közelségben vannak azok a kényelmes piknikező helyek, ahonnan megcsodálható a páratlan kilátás és élvezhető a táj szépsége.
A környék nyugalma, a természet kézzelfoghatósága minden vendég számára felüdülést jelent, kikapcsolódást a hétköznapi élet megszokott rutinjából.
Természetesen azok - akik nem szeretnének, vagy nem tudnak elszakadni a világ eseményeitől - sem kerülnek hátrányos helyzetbe, részükre ingyenes wi-fi áll rendelkezésre a recepción és környékén.

Házak

Üdülőház, alapterület 84 m2


A házak hat személy elhelyezésére épültek, és minden olyan eszközzel felszereltek, ami a kényelmes pihenést és komfortot biztosítja a vendégek számára. A nappalival egyterű bájos konyhában megtalálható a kávéfőzőtől a mosogatógépig az összes olyan berendezés, ami segítheti a háziasszonyokat abban, hogy Ők is ki tudjanak kapcsolódni.
A három hálószoba közül az egyik franciaágyas, a másik kétágyas, a harmadik emeletes ággyal felszerelt, mely természetesen szintén felnőtt méretű. A tusolós fürdőszobán kívül, külön helységben található a mellékhelység. A teraszról élvezheti a csodálatos naplementét és a nyugodt kilátást, amit a kerti bútorok és a grillező tesz még komfortosabbá.
A vendégek járműveiket közvetlen a házak előtti parkolóban tudják elhelyezni, a busszal érkezőknek külön parkolóhely áll rendelkezésére.

Szolgáltalások:

A két kültéri medence május közepétől szeptember közepéig, az időjárástól függően áll a vendégek rendelkezésére.
A recepciónál található büfé teraszán asztali foci, a játszótéren pingpongasztal várja a vendégeket, melyhez felszerelést is biztosít a park.
A recepció épületében és annak környékén érhető el az ingyenes wifi hozzáférés.
Vendégeink kényelmét szolgálja a tej és pékáru házhozszállítási szolgáltatás, melyről a recepción kaphatnak bővebb felvilágosítást.
A kényelmet fokozza még egy nagyteljesítményű mosó és szárítógép, melyek használata külön kérhető a recepción.

Árak:
Árainkról bővebb tájékoztatás weboldalunkon találja meg!
http://udulofalu.hu/page.php?6