Név:

Típus:
Megye:
Keresőszó:

Város:


Akác Tanya - Újlengyel (Pest)


Weboldal: : www.akactanya.hu
Cím: 2724 Újlengyel Hernádi dűlő 18
Telefon: +36 30/964-8272
Fax: +36 29/585-051
Email: info@akactanya.hu
GPS: 47.21428299 , 19.38960648

Az Akác-tanya a finn-magyar tulajdonban lévő Innatura Hungary Kft által épített és üzemeltetett lovasturisztikai komplexum, ahol lehetőség van a szálláson kívül különböző rendezvények lebonyolítására, gyalog- és lovastúrák stb. teljes körű megszervezésére. De aki csak pusztán kikapcsolódásra, nyugalomra vágyik, az Akác-tanyán kipihenheti a hétköznapok fáradalmait, szolgáltatásaink a felfrissülésben is segítenek.
A lovaspanzió szobái és apartmanjai 3 illetve 4 napraforgós besorolású magánszálláshelyek.

Az Akác-tanyára látogatók több szálláshely közül is választhatnak
A fogadó főépületében a felső szinten 6 kényelmes, napos szoba található hangulatos társalgóval, biliárdasztallal, filmnézési, zenehallgatási lehetőséggel. Az emeleten 2 fürdőszoba, az alsó szinten egy különálló WC áll a vendégek rendelkezésére. Elsősorban azon vendégeink számára ajánljuk, akiknek a jó társaság, a nyüzsgés fontosabb a saját fürdőszobánál.

Új faházunkban két szinten hét szoba és otthonos közös helyiségek várják vendégeinket az alsó és felső szinten is nagy terasszal. Az alsó szinten található kis konyhával egybeépített nappali kiválóan alkalmas kisebb céges rendezvények, képzések vagy egyéb baráti, stb. megbeszélések lebonyolítására. A felső szinten három nagyobb méretű 2-3 személyes szobához két zuhanyzó és két különálló WC tartozik. Az alsó szinten a négy kisebb, 1-2 személyes szobákból három a nappaliból nyílik, egy pedig teljesen külön bejáratú. Két zuhanyzóval, WC-vel felszerelt fürdőszobában tudnak vendégeink tisztálkodni, ezen kívül egy különálló WC áll még rendelkezésükre.

Ez a ház önállóan is kibérelhető kisebb rendezvények, képzések lebonyolítására szállás nélkül is.Négy kisebb faházunkban hét, 2-5 személyes kétszintes apartmanok várják a nyugalomra vágyókat. Elsősorban családok, kisebb baráti társaságok, és azok számára, akiknek fontos a saját kényelmük.
Mindegyik lakásnak saját, kisméretű fürdőszobája van.

Rönkház:
Ez a házunk elsősorban a lovas- és egyéb táborokba érkezőknek épült, de kíválóan alkalmas kisebb-nagyobb családok baráti társaságok elszállásolására is. A háznak saját, zuhanykabinos fürdőszobája van.

Budapesti lakás:
A belváros közelében, a Nagykörúttól néhány perc sétára két szobás lakásunk rövidebb-hosszabb időre is bérbeadó. A lakásban két külön bejáratú szoba, kisméretű konyha, fürdőszoba és WC található.
Az Akác-tanyán lakókocsival érkezőket is fogadunk.
Az Akác-tanyán a szaunaépületben minikonyha, két wc és zuhanyzó áll a vendégek rendelkezésére, és természetesen a fafűtéses szauna is. Természetesen az étkező, az emeleti társalgó és más közösségi helyiségek a lakókocsival érkezők kényelmét is szolgálják.

Nyáron 12 évesnél idősebbek számára 7-10 napos lovastáborokat szervezünk.
A tábor ideje alatt a résztvevőknek lehetőségük van elsajátítani nemcsak a lovaglás tudományának alapjait, de fogatot is hajtani, illetve ”jogosítványt” is szerezhetnek szamárkocsi-hajtásból. Szervezünk éjszakai túrát, játékos vetélkedőket és még sok minden mást. Amikor nem a lovakkal foglalkozunk, lehetőség van biliárdozni, szaunázni, biciklizni, tollasozni, és a strand sincs olyan messze, Cegléd új élményfürdőjében pedig a csúszdák izgalmas kikapcsolódást jelentenek a meleg napokon.

A főépület kellemes hangulatú ebédlőjében és teraszán fogyaszthatják el vendégeink az ízletes, házias, magyaros jellegű, illetve finn ételeket. Igyekszünk mindenki igényét kielégíteni akár laktózmentes, gluténmentes, vegetáriánus vagy egyéb speciális étkezési szokásokról legyen is szó.