Név:

Típus:
Vármegye:
Keresőszó:

Város:


Nyár Apartman - Gyula (Békés)


Weboldal: : nyarapartmangyula.hu/
Cím: 5700 Gyula, Vár u. 19
Telefon: +36 30/963-4011
Fax: -
Email: rotar47@feemail.hu
GPS: -

A Nyár Apartman Gyula városának új építésű szálláshelyei közé sorolható. A Nyár Apartman Gyula szívében helyezkedik el, az apartman mintegy száz méterre található a Gyulai Vártól. Csendes környezetben biztosítunk Önnek kellemes pihenési lehetőséget.
Az apartmanházban 2+2 ágyas, igényesen berendezett, jól felszerelt, és klimatizált apartman várja Önt, hogy Ön garantáltan jól érezze magát.
A Nyár Apartmanban jól felszerelt mini konyha található, melyből nem hiányzik a hűtőszekrény, a mikrohullámú sütő, a kávéfőző és természetesen az evőeszköz sem.
Az apartman külön zuhanyzóval és WC-vel is rendelkezik.
Az apartman különlegessége, hogy a földszinti teraszról gyönyörű kilátást nyújt a Gyulai Várra.
Az apartmanház elektromos kapuval zárható. Az udvaron a gépkocsi parkolás biztosított, tehát amíg Ön a Gyulai Várfürdőben tölti kellemesen az idejét, vagy akár a helyi programokon vesz részt, addig biztonságban tudhatja a gépjárművét.
Külön kulcsot biztosítunk Önnek, így korlátozás nélkül közlekedhet. Az apartmanban nem lakik tulajdonos.
Az apartman kertjében grillező és szalonnasütő hely is található, a gyermekeknek pedig játszótér biztosítja az örömteli kikapcsolódást.
A Nyár Apartman kertjéből a hátsó kapun át a várkertbe lehet jutni, onnan pedig a mintegy száz méterre található Várfürdőbe.
Gyermekeknek 6 éves korig ingyenes!
Üdülési csekket elfogadunk!