Név:

Típus:
Vármegye:
Keresőszó:

Város:


Agria Retur Vendégház - Eger (Heves)


Weboldal: : www.agria.returvendeghaz.hu
Facebook: www.facebook.com/profile.php?id=100076184354813
Cím: 3300 Eger, Knézich K utca 18
Telefon: 06-20-259-7291
Fax: -
Email: agria@returvendeghaz.hu
GPS: -

Az Agria Retur Vendégház Eger szívében, a történelmi belvárosban, a vár és a Minaret szomszédságában, csendes környezetben található. Színvonalas szolgáltatással, vendégbarát árral várja egész évben a szálláskereső és a már visszatérő vendégeit.

Központi fekvése lehetővé teszi, hogy a vendégeink sétálva 5 perc alatt könnyen elérjék a város főterét, a Dobó teret, ahol a város gazdag kulturális programjainak többsége zajlik le.

Tovább sétálva a Kossuth Lajos utcán és a Széchenyi utcán gyönyörködhetnek a város barokk építészetében és hangulatos utcáiban, belső udvaraiban.

Az Agria Retur Vendégház 4 szobával (10 férőhely), reggelizési lehetőséggel, teakonyhával, külön étkezőhelyiséggel várja egész évben a vendégeket.

Minden szoba zuhanyzóval, WC-vel ellátott, továbbá kábel TV-vel, ingyenes internetcsatlakozási lehetőséggel, rádióval, hűtőszekrénnyel, ventilátorral, telefonnal felszerelt.
Igény esetén vasalót, vasalóállványt és hajszárítót biztosítunk. A teakonyha jól felszereltsége (mikro, presszókávé, tea- és hosszúkávéfőző, kétlapos elektromos főzőlap, edények és evőeszközök) biztosítják az önkiszolgálás lehetőségét is.
Az étkezőben minden szobához külön asztal tartozik.

A kellemes és nyugodt pihenést egy kis kert, piknikezési-szalonnasütési lehetőség és két különálló terasz teszi otthonosabbá.

Az udvarban zárt, ingyenes parkolást biztosítunk.
Kutya-macska a szobába hozható.

A vendégházban SZÉP Kártyát ( OTP,MKB,K&H )elfogadunk!

Ingyenes internetcsatlakozás minden szobában biztosított.
Szükség esetén faxolási lehetőség igénybe vehető.

Várjuk kedves vendégeinket!