Név:

Típus:
Megye:
Keresőszó:

Város:


Arany Apartman - Harkány (Baranya)


Weboldal: : www.alarapartman.uw.hu
Cím: 7815 Harkány, Rózsa utca 23
Telefon: 72/480-387, 20/9815-710
Fax: -
Email: tarsoly.zsuzsa@freemail.hu
GPS: Szélesség: 45.8467879 Hosszúság: 18.244100000000003

Harkány Baranya megye déli részén, a Dráva folyó völgyében a Tenkes és Szársomlyó hegy ölelésében fekszik. E változatos tájon vezet keresztül utunk, hol egymást követő búzamezők, tiszta vizű tavak, zöldellő erdők, és szőlő ültetvények között bújik meg a gyógyító víz városa. Egykoron a Garai és a Batthyányi családok uralták e vidéket, méltán híres történelmi emlékeket hagyva maguk után az utókor számára!

Rólunk:
Egy ugrásra a Dél-Dunántúl legnagyobb fürdőkomplexumától és balneoterápiás központjától 250 méterre, légkondícionált kétágyas + pótágyazható apartmanok kiadók, jól felszerelt konyhával, TV-vel, terasszal, grillezési lehetőséggel.
Parkolási lehetőség zárt udvarban

Szolgáltatások:
Wifi elérhetőség
kerékpár használati lehetőség
A környéken is számtalan programlehetőség kínálkozik:
Máriagyűd, Drávai sétahajózás, Pécs,Siklósi vár, a Villányi Borvidék falvai,pincesorai,lovaglás, étterem, tenisz, vásárlási lehetőség.

Harkányfürdő gyógyító vize a természet ajándéka! Európában egyedülálló és méltán híres Harkányi Gyógy- és Strandfürdő immáron 200 éves múltra tekint vissza, alkáli- hidrogén karbonátos- kénes gyógyvíz összetételével, 13,5 hektáros ősparkjával közel 8000 m² vízfelülettel 5000 m² fedett pihenőterülettel, látványfürdővel várja a családosokat a felfrissülni és gyógyulni vágyókat egyaránt!
Reményeink szerint, hamarosan Ön is ellátogat hozzánk, és személyesen is megtapasztalja a kiváló minőségű gyógyvíz hatását, vendégszeretetünket és immáron testileg és lelkileg felüdülve veti bele magát újra a mindennapok forgatagába!

Árlista
Kérje egyedi árajánlatunkat!
A szálláshelyen készpénzzel fizethet!
3000 – 3500 .- Ft/fő/éj