Név:

Típus:
Megye:
Keresőszó:

Város:


Akácliget Gyógy- és Strandfürdő - Karcag (Jász-Nagykun-Szolnok)


Weboldal: : www.akacligetfurdo.hu/
Cím: 5300 Karcag, Fürdő u 3
Telefon: 0659/503-011, 06-30/611-8292;
Fax: -
Email: akacligetfurdo@gmail.com
GPS: -

Az Akácliget Gyógy- és Strandfürdő szomszédos területén került kialakításra a **-os Kemping és a II. osztályú üdülőház, mely 2 apartmanból és 4 db kétágyas zuhanyzós üdülőszobából áll.

A kemping területén egyidejűleg 282 fő tud sátorral illetve lakókocsival pihenni-üdülni.

A kemping kiszolgáló egysége egy európai színvonalú központi épület, melyben jól felszerelt konyhák és ebédlő kapott helyet a vizesblokkokon túlmenően.

A mozgáskorlátozottak részére nemenként zuhanyzó- wc helyiségek vannak kialakítva. Ebben az épületben a vendégek részére ruha mosás- szárítási lehetőség is biztosított.

Az üdülőlakások egy műemlék épületben kerültek kialakításra, s egy-egy lakásban egyidejűleg 4 fő pihenhet, üdülhet csendes, zöld övezetű környezetben.
Rádió, tv, hűtőszekrény, telefon, jól felszerelt konyha és légkondicionáló berendezés biztosított. Az üdülőszobákban szintén rendszeresítve a rádió, tv, telefon, és légkondicionáló berendezés és egy közös használatú hűtőszekrény.

Az árak tartalmazzák a strandbelépőt a fürdő nyitvatartási idejében, s lehetőség van grillezésre is.

Mindezeken felül rendelkezünk 10 db 4 személyes faházzal, mely kiválóan alkalmas táborok, osztálykirándulások lebonyolítására.

NTAK regisztrációs szám: KE19013413

Várjuk Kedves Vendégeinket!