Név:

Típus:
Megye:
Keresőszó:

Város:


Abbázia Apartman - Gyula (Békés)


Weboldal: : www.abbaziaapartman-gyula.hu/
Cím: 5700 Gyula, Móricz Zsigmond utca 12.
Telefon: 06 20 77 00 606
Fax: -
Email: abbaziaapartman@gmail.com
GPS: -

Gyula városközpontjában, a fürdőövezettől és a Vártól alig 50 méterre várja vendégeit az Abbázia Apartman, mely egy új építésű apartman. A szálláshely 1-6 fő befogadására képes. A szálláshelyen az ide látogatóknak igény esetén színházbelépőt biztosítanak.

Az apartmanban két darab kétágyas szoba található, valamint egy pótágyazható nappali 2 főre + 2 fürdőszoba. A földszinten nagy nappali, felszerelt konyha és grill terasz is a kényelmet szolgálja. Az étkezés önellátó módon megoldható, azonban igény szerint partnerüknél kedvezményes étkezést tudunk biztosítani, az apartmantól 50 méterre.

Autóval érkező vendégek zárt parkolóban parkolhatnak. Az udvaron grillezésre, szalonnasütésre is lehetőség van. A kisgyermekkel érkezőknek etetőszéket és gyermek-fürdető kádat , gyermekágyat ingyenesen biztosítanak.

A közelben lévő termálfürdő alig pár percnyi sétára várja a vendégeket. A környéken lehetőség van vizisportok kipróbálására, lovaglásra, horgászatra, túrázásra és vadászatra is. A szállásárak az idegenforgalmi adót nem tartalmazzák.


Szeretettel várjuk kedves Vendégeinket!