Név:

Típus:
Vármegye:
Keresőszó:

Város:


Lilaakác Panzió - Kiszombor (Csongrád-Csanád)


Weboldal: :
Facebook: www.facebook.com/lilaakacpanziokiszombor/
Cím: 6775 Kiszombor, Szántó K. J. u. 54
Telefon: +36203221949
Fax: -
Email: csaba.baranyi68@gmail.com
GPS: -

Szálláshelyünk a 43-as számú főúttól 1,5 km-re, a magyar-román határátkelőhelytől 5,5 km-re fekszik, csendes környezetben. 300 m-re egy vegyesbolt található, a legközelebbi étterem 1,2 km-re helyezkedik el a panziótól.

Befogadóképessége:10 fő (14 fő pótágyazva)

Szobák:

4 szoba található a panzióban: 2 db 3 ágyas (mozgáskorlátozottak számára akadálymentesített) és 2 db 2 ágyas (emeletes ágyas). Minden szobához külön fürdőszoba és WC tartozik, továbbá minden szobában kábel TV van.

A panzió 2003-ban épült és 2007-ben bővült akadály mentesített, gyerek centrikus falusi vendéglátóhelyként, ezért az udvarban játszótér és homokozó is van. Az autóknak zárt parkoló, az önellátóknak teljesen felszerelt konyha és kerti sütő-főző hely áll rendelkezésre. Mivel falusi a környezet ebből adódik, hogy az udvaron kis állatok (kecske, kutya, macska, nyúl) vannak; a későbbiek során tervezünk lovat is vásárolni. Az épületben padlófűtés illetve egyedi fűtés van, így télen is üzemel és minden szobához külön fürdőszoba tartozik.

Szállásunk szolgáltatása bővült:
Jól felszerelt nyári konyhában lehetőség van főzőcskézni, (a társasági élet központi eleme)
illetve impozáns kemencénkben sütni tudnak amely a vendégek hangulatát növeli.

Árak:

7500 Ft/Fő/éj
Gyerekkedvezmény 10 éves korig 50%!
0-3 éves korig INGYENES!

Az udvar alkalmas különböző szabadidős tevékenységhez: játszótér, tollaslabda, íjászat, állatsimogatás, stb. A kerti sütő főzőhely félig fedett a hozzávaló eszközök adottak: bogrács, tárcsa 2 méretben is, kemencét később tervezünk építeni. További programkínálatunk: kerékpározás a Maros parton, lovaglás, horgászás a helyi horgász tavon, Termálfürdő Makón.

Tel: +36-20/ 322-1949