Név:

Típus:
Megye:
Keresőszó:

Város:


Andi Privát Apartman - Tiszafüred (Jász-Nagykun-Szolnok)


Weboldal: :
Cím: 5350 Tiszafüred, Széchenyi kert 11
Telefon: +36 70 2514822
Fax: -
Email: privat.apartman@freemail.hu
GPS: -

Tiszafüred a Tisza-tavi régió legnagyobb települése és idegenforgalmi központja, a Tisza-tó fővárosa.

A város és környéke a csendes természeti környezetre vágyó vendégek kedvelt helye. Az ide látogatóknak lehetőségük van lovaglásra, lovas túrákon és a Tisza mentén, kerékpáros túrán való részvételre. Aki megcsodálja ezt a tájat, az beleszeret és évről-évre visszatér.

A Tisza-tó mellett szintén nagy kincse városunknak a termálvíz, az ide látogatókat a termálstrand várja, melynek területén található úszómedence, strandmedence és fedett termálmedence. A 39 °C-os alkáli-hidrogénkarbonátos víz kiválóan alkalmas regenerálódásra és különböző mozgásszervi és reumatikus betegségek kezelésére.


Csendes, nyugalmas helyen, kellemes, családias környezetben várja pihenni vágyó vendégeit az Andi Privát Apartman a Tiszához közel.

Szállás szolgáltatásai:

WC, zuhanyzó/fürdőkád, önellátó, konyha, tűzhely, mikro, hűtőszekrény, mosógép, ebédlő, parkoló, zárt parkoló, TV, rádió, kert, udvari tűzhely, társalgó, grillezési lehetőség, grillező, napozó ágy, taxi rendelés, kerti bútorok, házi tej és tejtermékek, kerti terasz, napozóterasz, kerti bútor.

Gyermekek részére:

3 év alattiaknak ingyenes,
3-18 éves korig 4.000 Ft,
18 éves kor felett 4.500 Ft/fő/éj + idegenforgalmi adó.

NTAK regisztrációs szám: MA19010320, szálláshely típusa: magánszálláshely