Név:

Típus:
Vármegye:
Keresőszó:

Város:


Balaton Bazalt Vendégház - Badacsonytomaj (Veszprém)


Weboldal: : balatonbazalt.hu/ , balatonbazalt.hu/?q=node/1
Facebook: www.facebook.com/balatonbazalt/
Cím: 8258 Badacsonytomaj, Fő u 7
Telefon: +36-87-471445 +36-20-4241509
Fax: -
Email: degovicsb@t-online.hu
GPS: 46.804638,17.514062

Balaton Bazalt Vendégház egész évben mindenkit szeretettel vár a Balaton északi partján, a Badacsony-hegy tövében elhelyezkedő Badacsonytomaj városában. A város központjában elhelyezkedő épületben, 12 apartman várja a pihenni és üdülni vágyókat. Zárt kerttel rendelkező épületkomplexum, melynek átriumos fő épületében apartmanok találhatók. Egy külön helységben konyha, étkező. A vendégház hátsó, külön traktusában kialakított turista szállás ideális fiatal baráti társaságok számára, kedvező áron. A kertben a külön álló vendégház is lefoglalható. A kertben parkolási lehetőség, biciklitároló, ping-pong asztal, játszótér, tűzrakóhely, kerti bútorok teszik teljessé a pihenést. A Bazalt Vendégházban lehetőség van szauna és szolárium igénybevételére is.

Szolgáltatások
Az épületeben ingyenes WIFI, ping-pong asztal és asztalifoci-csocsó várja kedves vendégeinket. Szauna és szolárium pedig kedvezményes áron szolgálja az Önök pihenését és kikapcsolódását.
Szépkártya elfogadó hely vagyunk.

Apartmanok
Jöjjön és próbája ki apartmanjainkat, pihenjen nálunk akár télen, akár nyáron.
Látnivalók

Csodálatos környezet rengeteg látnivalót kínál a kirándulni vágyók számára. A Balaton közelsége a fürdeni vágyók és a hajózás szerelmeseinek kínál kiaknázhatatlan lehetőségeket. Közeli nagy városok pedig a szellemi felfrissülést kínálja minden arra vágyónak.

A Badacsonyi programokról pedig itt tájékozódhat: www.badacsony.hu