Név:

Típus:
Vármegye:
Keresőszó:

Város:


Szenkeparti vendégház - Penyige (Szabolcs-Szatmár-Bereg)


Weboldal: : https://www.szenkeparti.hu/
Facebook: www.facebook.com/szenkeparti/
Cím: 4941 Penyige, Kossuth 92
Telefon: 30/431-0789
Fax: -
Email: jezerniczkyanett@gmail.com
GPS: -

Vendégházunk Szatmár szívében, Penyigén található, ahonnan nagyszerű lehetőség kínálkozik csillagtúra-szerűen bejárni Szatmár és Bereg látnivalóit.

Isten hozta Szatmárban, kis hazánk legkeletibb részén található Penyigén, abban a kis községben, amelyet könnyű megszeretni: balladájával, a Szenkével, szépen kialakított faluközpontjával, Nagyvásárával, élő hagyományaival méltán vonzza az idelátogatni vágyókat.

Nézzen szét, s ha úgy dönt, hogy néhány napot eltölt nálunk, magával viheti azt az élményt, amely bennünket is megragadott.

LÁTNIVALÓK:
Csillagtúraszerűen könnyen bejárható Szatmár minden nevezetessége: a szatmárcsekei kopjafás temető, a túristvándi vízimalom, a nagyari Luby kastély, a tiszacsécsei Móricz ház és emlékpark, Nagy- és Kisszekeres gyönyörű templomai, hogy csak néhányat emeljünk ki.

A Tisza, a Túr közelsége a vÍzisportokat szeretőknek kínál nagyszerű lehetőségeket.
Szálláshelyünk egyaránt alkalmas családok, kisebb baráti társaságok, kerékpáros túrázók vendégül látására. Helyi ételek megkóstolására külön egyeztetés alapján van lehetőség.
Fehérgyarmat városában található termálfürdő, és uszoda gyermekeknek, családosoknak és időskorúaknak is lehetőséget biztosít a kikapcsolódásra, gyógyulásra.

Szenkeparti Vendégházunk kerttel és grillezővel várja a vendégeket. A vendégeket többek között közös konyha, közös társalgó, valamint a szálláshely egész területén elérhető, ingyenes wifi is várja. A vendégek a magánparkolót felár ellenében használhatják.

A szállásegységekben síkképernyős kábeltévé, mikrohullámú sütő, kávéfőző, zuhanyzó és ruhásszekrény is rendelkezésre áll. A vendégház valamennyi szobájában saját fürdőszoba kapott helyet.

A legkisebbeket játszótér várja. A helyszínen pingpongozni is lehet.

Szatmárnémeti 41 km-re, Beregszász pedig 34 km-re helyezkedik el.

Sok szeretettel várjuk régi és új Vendégeinket!