Név:

Típus:
Vármegye:
Keresőszó:

Város:


Mizse Motel - Lajosmizse (Bács-Kiskun)


Weboldal: : www.mizsemotelm5.hu/
Cím: Lajosmizse, M5-ös autópálya 67-es km
Telefon: 00-36-76/356-800 Mobil:00-36-30/9384-933 Mobil:00-36-30/9632-217
Fax: 00-36-76/356-806
Email: mizsemotel@t-online.hu
GPS: -

.
.
A több mint 15 éve működő Mizse Motel közvetlenül az M5-ös autópálya mellett a 67. km szelvénynél található, mely ideális pihenőhelyként szolgálhat egy hosszú és fárasztó út során. Kecskemét városától 18 km-t kell megtenni, Lajosmizsétől pedig egyet, hogy a motel bejáratánál találjuk magunkat. A motel 20 db kényelmesen és praktikusan berendezett szobával, egy kétszobás lakrésszel és két négyfős apartmannal rendelkezik.
Ingyenes (WIFI) szélessávú internet szolgáltatás van a Motel és Étterem egész területén.

Az épületegyüttesben igénybe vehető egyéb szolgáltatások:
Pályamatrica árusítása, pályainformáció, autómosó, autószervíz, autómentés, kozmetika.
Szobák

Az eredetileg 11 db kétágyas szobát - ebbõl 4 klimatizált -, 3 db háromágyas és 1 db kétszobás lakrészt tartalmazó épületet nemrégiben új szárnnyal bõvítettük, amelyben 2 db négyfõs apartman, 2db háromágyas szoba és 4 db kétágyas szoba került kialakításra. A szobákhoz zuhanyzó, mosdó és TV tartozik.

A vendégek gasztronómiai kényeztetésért a magyar és a nemzetközi konyha ínyencségeit felvonultató Mizse Motel Étterem gondoskodik napi 24 órában.

Napi menüvel, illetve széles választékú, különleges étlappal próbálunk vendégeink kedvében járni. Éttermünkben már kora reggel házi sütésű pogácsával, lekváros süteménnyel, frissen facsart gyümölcslevekkel és gazdag reggeli választékkal várjuk Önöket.

Kóstolja meg kávé különlegességeinket is! Hangulatos, klimatizált éttermünk 50 férőhelyes, különtermünk 30 fős családi összejövetelekre, céges rendezvényekre kitűnő helyszín. Kisgyerekes családokról sem feledkeztünk meg, a gyereksarok kialakítása nekik kedvez.

Várjuk kedves Vendégeinket!