Név:

Típus:
Vármegye:
Keresőszó:

Város:


Vendégház a Zöld Kapuhoz - Salgótarján (Nógrád)


Weboldal: : www.zoldkapuvendeghaz.info
Cím: 3109 Salgótarján (Salgóbánya), Vár út 12
Telefon: +36 32/ 435-319, +36 20/ 218-8023
Fax: +36 32/ 435-319
Email: info@zoldkapuvendeghaz.info
GPS: 48.1444247 , 19.8578439

A vendégház rendelkezik egy jól felszerelt wellness résszel, melyben fényterápiás kombi-szaunával, jacuzzival, és masszázsal kényeztetjük a vendégház lakóit. Ezen kívül fűtött kültéri medence (csak nyáron) és egy hatalmas kert gyümölcsfákkal teszik a látogatást felejthetetlen élménnyé. A vendégház közvetlen közelében található Salgó vár környékén nagyszerűeket lehet kirándulni, biciklizni.
Családbarát, bababarát
vendégházunkban nagyon szívesen várjuk a kisgyermekeket is: van játszószoba, játszótér, gyerekágy, etetőszék, babatelefon, pelenkázó, gyerekmedence és egyéb felszerelés is. Ha szeretne párjával kettesben kirándulni vagy a wellness részben kikapcsolódni, akkor a gyermekfelügyelet is megoldható.
A vendégház környéken számos további látnivaló és program várja Önt: Salgó vára, somoski vár, Medves-fennsík, ipolytarnóci ősmaradványok, Hollókő, Boszorkánykő. A gyönyörű, hegyvidéki környezet Önt és kedves családját is el fogja varázsolni
A wellness részt minden vendég saját használatra foglalhatja le (max. 4 fö). Így garantáljuk Önnek a magánszférát és a zavartalan kikapcsolódást.
Fényterápiával felszerelt jacuzzi és kombiszauna (infra- és gőzszauna), pihenőszoba várják kedves vendégeinket. Igény esetén professzionális masszázs rendelhető.
Törölközők és fürdőköpenyek állnak a vendégek rendelkezésére. Egy szép tál gyümölccsel várjuk Önöket és a szaunázás után finom teát ihatnak